Ελληνικά
 ΑΡΧΙΚΗ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΑΤΕΛΙΕ   ΝΕΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Διαβάστε περισσότερα:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πρωτοπόρο περιοδικό
με Ευρωπαϊκές διακρίσεις
 
Tο «Car & Truck» είναι τo καλύτερο περιοδικό στην Ελλάδα για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τον οδηγό του και ανάμεσα στα 5 κορυφαία και πληρέστερα περιοδικά του είδους στην Ευρώπη.

Δημοσιεύει δοκιμές και παρουσιάσεις για ελαφρά φορτηγά κλειστού και ανοιχτού τύπου (van - vanette - pickup), για φορτηγά άνω των 3.5 τόνων και τα παντός είδους επικαθήμενα, για λεωφορεία, mini και midi bus και ταξί. Επίσης, πληροφορίες για την κατάσταση των δρόμων, τα truck stops, τις τιμές των καυσίμων, στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων καθώς και ιστορικές αναδρομές στα πρώτα φορτηγά και λεωφορεία.

Αφιερώνει επίσης σελίδες για πρακτικές συμβουλές σε οδηγούς, για τη συντήρηση, τον μοντελισμό και για όλη τη σχετική με το αντικείμενο του περιοδικού ειδησεογραφία.

Συμπληρώνοντας την πρώτη δεκαετία της ζωής μετρά ήδη αρκετές δημοσιεύσεις παγκόσμιων αποκλειστικοτήτων, ενώ κατέκτησε θέση και ψήφο σε διεθνείς οργανισμούς κρίσεων όπως το «Τεστ των 1.000 πόντων» και το «Λεωφορείο της Χρονιάς».

Καθιέρωσε επίσης τον ετήσιο οδηγό επαγγελματικού αυτοκινήτου και τον ελληνικό διαγωνισμό «Cars & Trucks of the Year».

Διαβάζεται από επαγγελματίες οδηγούς τοπικών, εθνικών και διεθνών μεταφορών, υπεύθυνους γραφείων κίνησης μεγάλων εταιριών, ταξιδιωτικά γραφεία, επαγγελματίες που αναζητούν αυτοκίνητο-εργαλείο για τη δουλειά τους και από το σύνολο των ανθρώπων της αγοράς που κινείται γύρω από τα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου.

 

 

 

 

 

 


Ιδρύθηκε: το 2003
Περιοδικότητα: Mηνιαίο
Μέγεθος: 21x28
Website:
www.car-truck.gr >>


 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Λεωφ. Πεντέλης 3 & Πηλέως
152 35 Βριλήσσια, Αθήνα
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 68 00 470
FAX: 210 68 00 476
EMAIL: tpress@tpress.gr

Άλλοι δικτυακοί τόποι της T-Press:

 
 
 Follow us!

 
     
 
     


Γίνετε συνδρομητές τώρα!


Γραφτείτε συνδρομητές σε ένα
ή περισσότερα περιοδικά της T-Press
για να είστε έγκαιρα και έγκυρα
πληροφορημένοι για τις τεχνολογικές
-και όχι μόνο- εξελίξεις στο χώρο
του επαγγέλματος σας.
© T- PRESS 2013